Monday, December 6, 2010

Blog Baru (2010) Pilihan



Salam...
Sebelum tu, salam maal hijrah ye~Tetiba tengah blogwalking time tepat pukul 1.10 pagi (dah masuk maal hijrah) ;)..saya terbaca satu entry pasal Blog Pilihan Malaysia atau BPM la orang panggil..hehe. Saya teringin nak join ni salah satu sebab terbesar nya sebab ni untuk blogger-blogger baru je. (bape banyak sebab la kan..) Senang cakap ni cuma untuk blog-blog terbaru dalam 2010 ni je..saya lah salah sorang nya tu!

Kat sini saya kena kasi tahu bila 1st entry and link blog tu skali.. So, entry pertama blog saya tajuknya adalah Assalamualaikum ! ♥ bertarikh 7/11/2010..(baru gak lagi kan). Yelah dah nama pun entry pertama kan.. Bagi salam la dulu yea..hehe! Jadi.. Kepada sesiapa yang blogger baru dalam 2010 yang nak join ni sila lah ye click sini~ Sebelum ni tarikh tutup pada 7/12/2010 tapi dah dianjakkan ke 8/12/2010 jam 3 petang okay..jom lah join sekali.. (: 




5 comments:

aienzcruzzle said...

nak join jugakkkk!!hee~

Fatimah Ali said...

nape x join2 pun....

farah said...

timmy..nak wat like tu jugak..tp x jadi..:(
help help...

Fatimah Ali said...

aku nak wat kat bwh tp jd kat atas lak...haha

ang p ke link ni ek..

http://maribinablog.blogspot.com/2010/06/cara-pasang-facebook-like-button-di.html

aienzcruzzle said...

timm,,aku busy time 2,,pas2 da tamat tempoh..waaa..
xpela,,aku vote ko jela..hehe~