Friday, February 18, 2011

Award Dari Wiwie Sazali

Assalamualaikum..
Arini memang hari aku berbelog...tido belog..makan belog..haha. Jarang camni sebenarnya. Tapi hari ni mood aku memang untuk belog jek okeh! :)

Wiwie...tersangat-sangat sorry lah sebab baru perasan award nih..huhuu. Aku amik tau.. Part yang paling aku suka time ko cakap award untuk mereka yang gorjes tu..hihihii. Thanks yayang! =p


To wiwie: Best dapat kenal ko.. Thanks sangat asyik kena dengar carutan aku a.k.a luahan hati Fatimah Ali baru-baru nih..hehe. Tak kira lah. Camna pun ko kena dengar jugak okeh. u wiwie~ 

2 comments:

wiwie s. said...

ngahahahaha... sama sama fatimah ali.. pengalaman org tu kdg2 mematangkn diri kita weh.. SLP kan hobi kita.. weh, hari ni duk kat "office" 1 hari belog je ke.. p tidoq la.. =p

Fatimah Ali said...

hehhehee
"offic" pinjam ni sgt selesa lah.. =p
betul2..SLP sampai lebam okeh da tgl bapa bulan je nih..huhuu