Sunday, November 28, 2010

cmna ek nak rajin kan diri update blog??

salam...
salah satu dari masaalah saya bila dah create blog macam ni lah...aish!asyik tengok blog orang lain tapi blog sendiri malas nak update..ish3..tapi saya nak buat azam baru start dari esok hari.haha. (benda lain tak nak beazam pulak Fatimah Ali oii)!! saya sekarang adalah student yang sedang berinternship di Tenaga Nasional Berhad (TNB) Subang Jaya.. kadang2 banyak keja tp kadang2 rehat tak buat apa2 bejam jam!haha..kalau lah keja sebenar seindah itu...alangkah best tahap kritikal..huhu

So..mulai esok saya nak bawak je lappy ni ke tempat keja tu ha..dan start mengupdate apa yanag patut..hehe. Boleh la kan??pe salah nya tengah praktikal je ni...dorang kat tempat keja tu pun kesian kat saya ni budak yang kadang2 kebosanan..hukhuk!akak satu tenpat keja tu pun cakap boleh je bawak sendiri punya..hihi. Apa2 pun..praktikal kat situ memang best..sebab da ramai staff staff yang best dan lebih kurang sebaya! dorang memang tak belagak pun even engineer or exec kat situ..baru baru ni pun saya dah join tournament bowling tuk staffs TNB Subang Jaya kat Ole Ole Shah Alam..dorang memang sempoi r even yang dah berumur pun still join..apa apa pun..thanks kat TNB Subang Jaya yang sudi terima saya ya! :)

Alamak! esok ada perhimpunan la pulak..So kena keluar awal dari biasa la jawab nya..huhu. Sekarang ni pun saya berulang alik dari Balakong ke Subang..Saya tau semua mesti cakap jauh. Tapi bila hari2 berulang alik dengan abang saya yang macam bawak superbike tu..rasa sekejap ja!!(walaupun setiap hari sebelum naik kena mngucap dulu)hehe. And setiap hari singa besar Sunway Pyramid tu lah yang saya wish good morning dulu! haha.Ok lah setakat ni dulu lah ye..Ok la jugak kan compare if saya tak update apa apa kan..hihi.daaaa...~~ 




5 comments:

farah said...

hihi..tau dah mmg malas nak mengupdate kan kamu..saya pon sama..ari2 bawa lappy..

ni dah kat office ke smbil bawa lappy...hikhik

aienzcruzzle said...

sape punya berukband sgt3 lembab la skang ni..nk update slalu pon xleyh..tggu die loading smpai tertido,,berjam2..huhuk~
kamu updatela slalu,,ley saye bace..hiiii~ =p

Fatimah Ali said...

hihihihi
hanya kamo kamo yg memahami... :)

farah said...

aien: mmg beruk la kau punya berukband..patut la kamu x mengupdate..tepikir jugak saya..mana la nyah yg selalu ada kat alam maya ni..hihi


tim: update selalu tau...

Fatimah Ali said...

tapi kan farah...
bila aku dah bwk lappy kat ofis time 2 la jugak keja nak byk....wwwaaaa.... =(