Wednesday, November 24, 2010

Blogger in da house : Khas buat blogger baru ..

salam....
saya juga mau ikut buat ni okay....haha. yela dah saya ni blogger baru kan. Tangan ni still terkial kial nak buat apa-apa pun...hish!sorry sangat la ye dengan blog yang agak keburukkan ni...pe2 pun saya still rasa blog ni best dan salah satu nya adalah blog abg ben ni!


Latar belakang blog saya??nak cakap pe ek?aduh! saya juz saja-saja buat blog ni ikut kawan sebab macam best je dorang buat...hari-hari da cite baru pasal blog bla bla bla.....so saya pun x nak ketinggalan buat lah jugak..hehe.rupanya best gak kan blog ni..mula-mula x nak buat sebab takot x tau nak taip apa je...last last buat jugak...maka terciptalah blog Timmyummy  ini...hikhikhik~ skema jap!


so kepada blogger yang menjenguk blog saya ni jangan lah malu malu nak follow and komen pe2 ye..cian saya baru ada bape followers je..haha. Saya pun agak kesian kat diri sendiri...kihkih! thx~

10 comments:

aKu ZaHaa said...

Salam perkenalan...jom kita tukar link...saya dah follow...

Norhafiza said...

salam perkenalan juga je..aka pun dh follow..jom tuka2..

Izamir Ridzwan said...

Saya dh follow blog ini.. jom ke blog saya pula

http://izamirridzwan.blogspot.com/

PiKOk said...

Salam kenal dari Pikok..
slmt berblog..:D

man yusoef said...

salam perkenalan....smoga trus aktif berblog..hehe

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

zacky ~786~ said...

slm perkenaln .!!

BW sini..fllow skli.. ;)

KimiCnoL said...

salam perkenalan blogger ;)
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Dr Rozmey idola hatiku"

"2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

Mila said...

Salam Kenal...
http://abahmila.blogspot.com/

rieyana ynn said...

salam kenal ya...;d